Blanda rabarber och strösocker i en skål och häll i pajformen. Smula över smuldegen över rabarbern. Kontrollera även att rabarbern blivit mjuk, genom att känna efter med en provsticka
Somrig smulpaj med rabarber och jordgubbar, underbar att servera med glass eller vaniljsås. Skiva rabarberna i tunna skivor, dela jordgubbarna i mellanstora bitar
Vem älskar inte rabarber. Rabarberpaj med smuligt kokostäckte. 3-4 rabarberstjälkar, beroende på tjocklek. Skala och skär rabarbern i 0,5 cm tjocka skivor. Gilla och följ mej gärna via Bloglovin 3-4 rabarberstjälkar
Skiva äpplet och lägg skivorna ovanpå rabarberna. Skala rabarberna och skär dem i i bitar som är ca 2-3 cm långa. Strö smuldegen över äpplena och rabarberna och grädda i mitten av ungen i 15-20 min. 2-4 rabarber
Skölj, ansa och skär rabarbern i småbitar. Smörj en rund pajform och lägg i rabarbern. Blanda strösocker, potatismjöl och vaniljsocker och häll över rabarbern
Nu ska du få det absolut bästa och godaste receptet på glutenfri rabarberpaj. När någon som inte vet att det är glutenfritt äter den så blir dom förvånade på riktigt när de får höra att det inte var en vanlig smulpaj
500 g bär eller 6 stjälkar rabarber sötade med kokossocker bären behöver ingen sötning tycker jag men det är en smaksak. (har du rabarber sänk till 175 grader och kör 30 min så de blir mjuka)
Fördela det över rabarbern och rör om lite. rabarber. Ansa den späda rabarbern och skär den i ca 1-2 cm stora bitar. Strö smuldegen över rabarbern och grädda mitt i ugnen ca 25 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.