Ruccolasallad med grillade päronbitar & vinägrett
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 min
  • 2 stora eller
  • 4 mindre port
  • ½ l ruccola, avsköljd
  • 1 l grönsallad, ex. babyspenat och manché, avsköljd
  • 0,75 dl valnötter
  • 1 mellanstor päron (det ska vara moget men inte mjukt)
  • extra virgin olivolja
  • 1 dl hyvlad parmesan
  •  
  • Vingärett
  • 2 msk extra virgin olivolja
  • 3 msk äppelcidervinäger
  • 2 msk lönnsirap
  • ½ tsk dijonsenap
  • flingsalt och nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.