Fördela det knapriga brödet, ruccolasalladen, gurka, rödlök och grönmögelost på tallrikar. Lägg päronen ovanpå och häll skyn från päronen över salladen
Denna sallad är så god och smakrik att man helt enkelt inte vill att den ska ta slut. Undertiden blanda salladen i en skål men spara örtsaltet till sist
Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Vänta tills innan servering innan du blandar den med salladen
Salladen gjorde jag på Ruccola, getost, cashew nötter, granatäpple & balsamicodressing. Recept leken ”Skicka Vidare” har nu gått runt ett varv och jag fick mitt recept igår av Minna
Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. För mig började det med att jag ville göra en sallad med tonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat
En nyttig libanesisk sallad med fantastiska smaker. Förslag på grönsaker att blanda i salladen. 6 portioner Libanesisk sallad. 6 portioner Libanesisk sallad
Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.