Roys lussebullar med pistagekräm
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Saffranslag2 g saffran 12 g strösocker [1 msk] 15 g cognac (eller vodka (1,5 msk)
  • Pistagefyllning300 g vatten, varmt 150 g pistagenötter 100 g smör 5 g vaniljsocker 130 g strösocker [1,5 dl] 10 g apelsinblom [1 tsk]
  • Fördeg500 g mjölk, rumsvarm [5 dl] 40 g jäst 1,5 g saffranslag, se recept ovan alt 1 g saffran 180 g strösocker [2 dl] 500 g vetemjöl [8 dl]
  • Tillsätt i fördegen150 g smör, rumstempererat 6 g salt [1 tsk] ca 320 g vetemjöl [ca 5,5 dl]
  • Pensling och garnering1 ägg pärlsocker pistagenötter, hackade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.