Fina smaker med örter, olivolja, selleri och blandade rotsaker. Det blir en fullvärdig och mättande vegansk måltid med röda linser i soppan och serverad tillsammans med något gott bröd
Åter igen blir det en soppa, denna gången på blandade rotsaker. Snart är januari och oxveckorna över, så sen slipper ni se några sopprecept från mig på ett tag
En del kombinationer blir mer lyckade än andra. Jag vet inte om det var kombinationen av rotsaker eller vispgrädden som gjorde den här soppan så god, men god blev den verkligen
rotsakssoppa med örter och röda linser (vegan). Här nedan har jag samlat ett gäng (43. ) länkar till recept som representerar kosten som vi kommer att äta under onlineprogrammet 21 dagar till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker
Har egentligen aldrig tillagat majrovor på något särskilt sätt annat än kokat och haft som tillbehör till övrig mat, rostat och mixat till rotsakssoppa och en gång prövat göra puré ihop med potatis
Det blev en mustig rotsakssoppa, som får bli veckans vegetariska inslag. Renée Voltaires lantbuljongpulver har länge varit en favorit här hemma, och jag använder den till allt möjligt
Rotsakssoppa. 10 g broccoli Rotsakssoppa. Igår testade vi ett recept av Ella Nilsson som ingick i en middag till Carl XVI Gustaf då Umeå universitet fyllde 50 år
rotsakssoppa med örter och röda linser (vegan). Ät näringsspäckad, ren och läkande mat, 100% glutenfri, utan vitt socker och få i dig tillräckligt med protein på samma gång
Jag är väldigt förtjust i soppa och gör det gärna åtminstone en gång i veckan. Dock har jag så smått, i alla fall för tillfället, tröttnat på mixade grönsaks/rotsakssoppor som morotssoppa, potatissoppa, tomstsoppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.