Tricket för att få den här varma vintersalladen extra god är att rostarotfrukterna rätt så att de verkligen får en gyllene och krispig yta och att salta och peppra ordentligt
blandade rotfrukter, t ex palsternacka, vintersquash, morötter. Strö på salt, peppar ochtimjan. Lägg rotfrukteroch vitlök i en stor långpanna (eller två mindre), ringla över olja
Blanda citronskaloch -saft, rosmarin, hackad chili, honungocholja, och ringla över rotfrukterna. Lägg över alltsammans på en plåt med bakplåtspapper och blanda medolja, salt och peppar
Blanda grönsakerna med repad rosmarin, olivolja, salt och peppar i en långpanna eller form. Plocka ut vitlöksklyftornaochmosa eller mixa ner dem i yoghurten till en sås, smaka av med salt
Blanda sedan de färdigrostade grönsakerna med persilja, dadlar ochsolrosfrön. Att rosta grönsaker ochrotfrukter är oerhörttacksamt då de knappt kräver någon tillsyn alls
Skala rotfrukteroch skär dem i bitar. rotfrukter. Skala och klyfta rödlökarna. Lägg rotfrukteroch lök på en plåt med bakplåtspapper, tänk på att lägga rödbetorna för sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.