Mixa alla ingredienser till en såsig konsistens, den ska ge en syrlig smak av vinäger, och tillsammans med de andra ingredienser väl sammansatta ge en god sås till potatis
Lägg potatisen på en plåt med blomkål, lök och paprikan, vänd allt med lite rapsolja. När de fått färg runt om lägg dem på indirekt värme med portabellon och låt allt gå klart, chévren på portabellon ska gärna få lite färg
Lammkotletter med saltbakade potatisar och mojorojoPortioner. Lägg ett lager grovsalt på aluminiumfoliearket, lägg på potatisarna och täck med ytterligare salt
Skrynkliga potatisar. Om såsen känns för tjock så går det bra att späda med lite vatten. Skär allt i små bitar och mixa alla ingredienser med olivoljan, tänk på att färsk chili är starkt och tag därför lite i taget
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisar och inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.