Koka potatisen och mosa med en klick smör. Toppa med riven ost. Bokmärk gärna och spara till kommande ljumma sommarkvällar där grillen står tänd var och varannan dag
Ta bort soppan från plattan och kör med mixerstav till slät konsistens. Skölj och hacka purjolöken. Sätt tillbaka soppan på värmen och häll på grädden, rör om och krydda med salt, svartpeppar och häll i riven parmesan
Lägg över kasslern i formen med potatisen och löken. Servera med en god sallad. Strimla sendan löken i den storlek man vill ha, jag vill ha lite större bitar så jag delar den på hälften och sedan skivar den i bågar
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Smaka av såsen med honung, salt och svartpeppar. På högersteget bestämde jag mig för att baconet från Gårdsbutik Thuresson skulle användas tillsammans med lite av mina hemmagjorda soltorkade tomater
AVsluta med att vända i räkor och rom samt smaka av med nymald svartpeppar och salt. Söndagslunchens förrätt blev en svensk klassiker med en enkel liten tvist, i form av en smakrik ost
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt kålen och låt den koka ihop i grädden ett par minuter. Skär upp köttet och servera det med kålen, pepparsåsen och potatispuré eller tärnad, stekt potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.