Varva bärmed smeten och servera. Jag gjorde själv en fejkad risifrutti förra julen med keso och Propud men denna tjej har även lagt med kvarg och det blev verkligen så gott och så mycket för så lite sp
Jag brukar egentligen göra Risgrynsgröt, då smaksätter jag den såsom mina föräldrar brukar göra, dvs med socker, kanelstång, vaniljsocker och hela citronskal
Dekorera med grädde och färska bär. Färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken och bären. Färska bär. 225 g hallon/blåbär. Klä en springform på ca 22 cm i diameter med bakplåtspapper. Täck formen med plast eller aluminiumfolie och ställ i frysen i ca 5 timma men för mig hade över natt till nästa dag festen då
Mina kryddor fick agera rekvisita och liva upp med lite extra färg haha. detta mina vänner, är en egen variant på risifrutti i form av mina kära overnight oats
Varva medrisifruttin och toppa med resten av björnbären och myntablad. Blanda det kokta riset med kokosmjölk, tillsätt vaniljpulver och eventuellt dadelsirap om du vill ha den sötare
En av helgens desserter bestod av varma bärmed Mascarpone-grädde. Jag blandade bara Mascarpone-ost med lite grädde, florsocker och vaniljsocker och vispade till en fluffig smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.