Ripbröst med portvinssås
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 plockade, urtagna ripor (spara skrovet till buljongen)
  • 1 msk smör
  • 4 krm salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 0,5 msk smör
  • 8 stötta enbär
  • 8 vitpepparkorn
  • 0,5 tsk timjan
  • 0,5 tsk salt
  • 1 hackad schalottenlök
  • 0,5 msk smör
  • 3 dl ripbuljong
  • 1 dl portvin
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk majsena
  • 800 g kokta morötter
  • 200 g rotselleri
  • 600 kokt mandelpotatis
  • 350 g kokt brysselkål
  • 4 msk rönnbärsgelé

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.