Bryn kalkonfiléerna runt om i en stekpanna med smör. Potatiskaka. Skala potatis och skiva den tunt. Blanda hackad persilja, hackad vitlöksklyfta, timjan, salt, peppar och riven ost
Gårdagens och dagens middag består av en helstekt kalkonfilé (bryn hastigti stekpannan och laga sedan färdigti ugnen, innertemperaturen ska upp till 72 grader) med ugnsrostad sötpotatis och palsternacka (olivolja, torkad timjan och flingsalt på) och en chevrékräm gjord på crème fraiche, chili och chevréost. Supergott och det gickriktigt snabbt, bara 20 minuter på 225 grader i ugnen
Skär köttet iskivor. Skala ingefäran. Skär långa strimlor av halva biten och finhacka resten. Stek strimlornai smör-&rapsolja i en stekpanna, ta upp dem och låt rinna av
Nu orkade jag, så här kommer receptet på portvinssåsen, eller reduktionen kanske är mer korrekt. Jag köpte en sån där liten flaska portvin så jag hällde itills den tog slut och så tog jag en slatt rödvin som vi hade över
Kalkonfilé med ostgratineradbroccoli. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------Tjoho, friends
Börja med kalkonfilén som tar en bra stund i ugnen eftersom jag bakar den på låg värme. Idag får du ett förslag på hur du kan förvandla rester av quinoatill en riktigt läcker måltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.