Ricotta- och spenatfylld pasta
Mörk o Mat
Mörk o Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ricotta- och spenatfylld pasta
  • 4-6 personer
  • 1 paket färska lasagneplattor (ICA´s är bra då de är färdigskurna) á 200 gram 300-400 gram fryst bladspenat
  • 200 gram ricottaost
  • 1/2 dl riven parmesan
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  •  
  • Sås
  • 200 gram färsk svamp (jag använde skogschampinjoner)
  • 1 stor klick smör
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk soja
  • 1 msk dijonsenap (jag använde min tryffeldijon)
  • 1 tsk socker
  • 2-3 msk torrt vitt vin
  • 1 dl riven parmesan
  • salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.