Reuben
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 skivor rågbröd (eller glutenfritt alternativ) 2 msk smör (eller alternativt fett) 70 g surkål 6 skivor emmentalerost 250 g BBQ-oxbringa (eller pastrami)
  • 1 Dressing60 g majonnäs 1 msk Toban Djan (eller Sambal Oelek) 10 g vitlök, riven [2 klyftor] 1 msk färsk pepparrot 0,5 tsk worcestersås 0,5 msk gul lök, riven 1 krm paprikapulver salt peppar
  • 1 Oxbringa, om du vill göra den själv.1 kg oxbringa (tjocka delen) neutral olja
  • 1 Rub1 msk farinsocker 2 tsk paprikapulver 1 tsk lökpulver 1 tsk vitlökspulver 0,5 tsk malen spiskummin 1 tsk senapspulver 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar
  • 1 BBQ-sås10 g vitlök, finhackad 125 g äppelcidervinäger 275 g Toban Djan (eller chilisås) 1 msk svartpeppar 1 msk lökpulver 1 msk senapspulver 1 tsk cayennepeppar 1 msk worcestersås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.