Jag har ingen plättlagg i sta'n, den är på landet, såjag fick klicka smeten i pannan. Pannkakorna kommer jag att göra fler gånger, gärna på landet till en matig frukost eller som mellanmål
Jag citerar Karin Ahlborg. Varför ska man göra det så komplicerat och onyttigt. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inteär annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Om den ser ut såhär men jaginteär riktigt redo att sätta igång med degen brukar jag sätta in den i kylen, då stannar den upp och man slipper få en alltför sur surdeg
Närjag var på promenad med Sigge nyss så slog en tanke mig. Närjag gjorde djupdykningen i frysen hittade jag en påse Guld ,skogens guld från något år tillbaka som blivit kvarglömt (
Ja, det är ju faktiskt internationella kvinnodagen idag och vi kvinnor är ofta alldeles för dåliga på att klappa oss själva på axeln och ge oss själva beröm
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas såärjaginte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
-) Såjagär långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Bilderna såg dock alltför "bruna" och tråkiga ut så det tar jaginte med här. Det straffar sig direkt närjaginte har "en plan" för veckans mat när den drar igång
I det här fallet färdiga bottnar som är himla bra att ha närjag vill ha något snabbt och gott att äta, vilket händer ganska ofta nu när det är en del annat att pyssla med än att stå i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.