olika kött sorter

olika kött sorter

Reuben

Reuben

6 skivor rågbröd (eller glutenfritt alternativ) 2 msk smör (eller alternativt fett) 70 g surkål 6 skivor emmentalerost 250 g BBQ-oxbringa (eller pastrami)
Fläskytterfilé med kantarellsås och ugnsrostade rotfrukter

Fläskytterfilé med kantarellsås och ugnsrostade rotfrukter

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st fläskytterfilé , av rapsgris, ca
Fläskytterfile i pepparsås Jennys matblogg

Fläskytterfile i pepparsås Jennys matblogg

Ställ sedan in köttet i ugnen i en djup ugnsfast form. Sedan tar ni ut kötter ut ugnen och häller över såsen innan ni ställer tillbaka formen i ugnen igen
Kasslergryta med pasta

Kasslergryta med pasta

250 g kassler. 11 msk smör. 11 st gul lök. 11 st grön paprika. 11 st vitlöksklyfta. 11 dl matlagningsgrädde. 12 msk chilisås