Salta, peppra och smaka av med cayennepeppar. Pensla med äggulan och strö över havssalt efter smak. 2 tsk havssalt. Smördegsstänger150 g färsk smördeg 150 g färskost med vitlökssmak 1 äggula 2 tsk havssalt
Jag hade nästan glömt bort att jag spelade in filmer i början av året, men jag blev påmind av en läsare som undrade över om det kommer fler avsnitt (tack för remindern
Det var ett tag sedan jag spelade in de tre första avsnittenav "I köket med Tasty Health" och det har tagit lite tid att få till filmerna (ljud, färg, klippning osv) precis som jag vill
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten. Tillbehören kan man avancera efter smak, tid och vad man har hemma
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Revbensspjäll av Lamm. Mitt lamm köpte jag uppe i Huså i höstas, byn ligger på baksidan av Åreskutan. Djuren är av rasen Åsenfår, som är en gammal allmogeras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.