2 tsk salt. 2 msk socker. 1/2 dl rapsolja. Låt degen jäsa i 25 minuter under bakduk. Sätt ugnen på 225 grader. Nagga med gaffel och låt jäsa i 2o minuter under bakduk. Grädda tekakorna i ca 15-20 minuter, tills de fått fin färg. 2 tsk salt. 2 msk socker. 1/2 dl rapsolja
3 dl Jyttemjöl original - blå påse100 g laktosfritt smör½ msk fiberhusk2 msk laktosfri mellan crème fraiche3 msk iskallt vatten1 liten purjolök1 vitlöksklyfta1 påse babyspenat1 litet blomkålshuvud1 bukett broccoli10 - 12 soltorkade körsbärstomaterca 3 dl riven, smakrik ost - jag tog lagrad Herrgårdsost½ msk California Fancy Blend från The Spice Tree - eller annan valfri kryddblandning3 ägg2 dl laktosfri mellangrädde1 dl laktosfri mellan crème fraichesalt och vitpeppar från kvarnlite olja att fräsa purjo/spenat Mixa ihop pajdegen, och kavla/tryck ut den i en lätt smord, vid pajform. Grädda i 200 graders ugnsvärme (jag gjorde två stycken på en gång när jag ändå höll på, och gräddade i varmluft 150 grader) ca 12 - 15 minuter. 2 msk laktosfri. 2 dl laktosfri mellangrädde
2. Jag tänkte att det skulle vara roligt att införa en veckosammanfattning här på bloggen där jag varje söndag listar de 3 mest populära recepten från veckan som gått
2 gula lökar. 2 dl grädde. 2 msk tahini. 2 dl turkisk yoghurt. 2 gula lökar. 2 dl turkisk yoghurt. Tahini är en sesampasta som man brukar använda när man gör t ex hummus
12-åringen Molly i huset har önskat "Veckans Husman". sky2 dl gräddemjöl + vattensalt och vitpeppar1 buljongtärningSätt ugnen på 200 grader. Sätt ugnen på 200 grader
September 29, 2016 14. 250 g färsk bladspenat. 2 dl finriven parmesanost. Häll av pastan, men spara ca 2 dl av pastavattnet. 250 g färsk bladspenat. 2 dl finriven parmesanost
1/2 blomkål. 2 msk vetemjöl. När det är ungefär 2-3 minuter kvar på pastans koktid så lägg ner även broccolin och bomkålen och låt koka tillsammans med pastan de sista minuterna. 1 gratäng, 4-5 portioner 1/2 blomkål 1 st broccoli. 2 msk vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.