Add in redlentils, stir for a minute. Add in the rest of the ingredients. Cover and cook for 25-30 minutes until the lentils are cooked through. 1 cup redlentils
Fyllning/frosting. Fyllning/frosting. 3/4 tsk rent vaniljsextrakt. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra två runda formar och klipp till ett bakplåtspapper lika stort som botten och lägg i
Jo, fram med bakgrejorna och voila – red velvet cupcakes. 2 msk geléfärg t ex Sugarflair Red Extra. 1 1/2msk kakao av god kvalité. 1 2/3dl mjölk. 2/3msk vinäger (vitvin- eller äppelcider). 2/3tsk salt. 3 3/4dl mjöl. 2/3tsk äppelcidervinäger. 2/3tsk bikarbonat. Blanda mjölken med 2/3msk äppelcidervinäger och låt stå i 5 till 10 minuter. 2 msk geléfärg t ex Sugarflair Red Extra. 1 1/2msk kakao av god kvalité. 1 2/3dl mjölk. 2/3msk vinäger (vitvin- eller äppelcider). 2/3tsk salt. 3 3/4dl mjöl. 2/3tsk äppelcidervinäger. 2/3tsk bikarbonat
Jag tycker alltid tårtor blir/är så torra och för mycket grädde, men denna var sjukt sjukt god. Detta är en Red Velvet tårta och som överdrag har jag sockerpasta med vispad gräddig smörkräm undertill
Tillsätt red curry paste. Vill du ha grytan lite tjockare, red den med lite maizenamjöl. 3 msk red curry paste. 1/2 röd paprika. 1/2 grön paprika. 1/2 gul paprika. 1/2 bukett broccoli. 3 msk red curry paste. 1/2 röd paprika. 1/2 grön paprika. 1/2 gul paprika. 1/2 bukett broccoli
Blanda ihop de torra ingredienserna till och sedan vispar du i mjölk och ägg sist. Blanda ihop de torra ingredienserna till och sedan vispar du i mjölk och ägg sist
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.