Jag har gjort min smet av glutenfritt havremjöl (du kan mala eget av gryn), ägg och honung. Fruktkakor av engelsk typ som traditionellt serveras till jul ska med fördel vara kompakta, tunga med relativt lite smet och med mycket blandad torkad frukt
Om Hanna GöranssonInformationHej och välkommen. Jag heter Hanna, är 26 år och kommer från Sverige. Jag tror på att varje individ behöver hitta sitt eget välmående, vad som är det rätta bränslet för kropp och själ är väldigt individuellt
För ett tag sedan när vi skördade våra rödbetor så bakade jag denna härliga rödbetskaka. Jag bytte ut de rivna morötterna i ett vanligt morotskaksrecept mot rödbetor, vilket fungerade alldeles utmärkt
Ett under att jag fick med dom nybakta rackarna på bild då dessa har en tendens att försvinna inom ett par minuter som om dom löste upp sig i kontakt med luft o försvann i tomma intet
Till eftermiddagskaffet vill man ha någon liten godsak, inte sant. Jag har ofta proteinbollar i kylen, men nu ville jag variera mig och gjorde quinoa jordnötssmörrutor
Bröd. Med rejäl skorpa och luftbubblor. Rostat, knaprigt och oändligt gott. Mmmm. Idag blir det grytbakat chiabröd till frukost, lunch och middagssoppan
Mozartrutor. 28 april 2019 @ 13. 48. Ibland blir det fel när man slarvar i köket. Som förra helgen när jag skulle göra mandelmaränger och istället för att försiktigt röra i mandelmjölet på slutet så hällde jag ner det och vispade på hög effekt med elvispen
Mannen fyllde ju år häromdagen så i söndags firade vi med födelsedagsfika. Det är vid dessa tillfällen, när någon i familjen fyller år, som jag passar på att baka
Alltså de här blev så goda. Och att de är väldigt enkla att göra är perfekt. Jag har ätit dem med bönsås, rostade med pålägg och ätit dem som bröd med hummus, tomat och gurka
Buckwheat bread with beans - Bovetebröd med bönor. 9 december 2018, 09. 56. This bread is similar to THIS but we also have beans in it (We swear you can't tell) us a very good nutrition boost
Skala och riv rotfrukterna. Strö över potatismjöl och rör om. Tillsätt grädde, ägg och salt. Rör om väl. Klicka ut biffar i medelvarm stekpanna med lite matfett
I helgen blev jag så sötsugen så jag var tvungen att baka en kaka. Jag älskar kombinationen av kardemumma och bär, så det fick bli en kardemummakaka med röda vinbär (från frysen)