Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna gnocchi) ca 600 g kycklingfilé 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl pesto paprika 250 g körsbärstomater Att ha hemma 1 msk olja salt peppar 1/2 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger Lägg till i inköpslistan
Varva potatismed sås och köttfärsen. Smaka av med salt och svartpeppar (jag hade rätt mycket. Vad som är bra med den här gratängen är att du kan förbereda
Servera medklyftpotatis, tillsammans med haricots verts och rostade cocktailtomater. Vänd ner löken i kycklingpannan och låt löken fräsa med en kort stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.