Raw choklad- och jordgubbstårta
Nectar | helvegetarisk mat och hälsa
Nectar | helvegetarisk mat och hälsa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten/skal
  • 5 dl sammanlagt av blötlagda paranötter, cashewnötter och mandlar
  • 2 dl osvavlade torkade aprikoser
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 msk kallpressad kokosfett, direkt ur burken
  • Lägg nötblandningen i blöt minst 2 timmar, gärna över natten.
  • Skölj dem noga och låt dem sedan rinna av ordentligt.
  • Lägg samtliga ingredienser i matberedaren. Mixa till en nästan slät smet.
  • Tryck ut smeten jämnt över botten och kanterna på en 22-cm’s springform och ställ formen i kylen medan du gör fyllningen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.