500 g
pasta rigatoni, 400 g nötfärs, 2 msk olivolja, 1 gul lök, 4 dl grönsaksbuljong, 120 g Philadelphia Vitlök & Örter 12%, 60 g riven parmesan, salt, svartpeppar
96 g
varav socker: 8 g, Fett: 33 g varav mättat fett: 14 g, Fibrer: 3 g, Natrium * 0,7g (* motsvarar salt 1,8 g)
Igår fick jag ett mail från en foodie här i London som var väldigt glad för att hans kokbok hade kommit med som en av tio i en artikel i the Daily Telegraph med bra kokböcker att ge som julklappar
Sedan avsluta med riven parmesan och några varv på svartpepparkvarnen. Skär auberginen först i skivor och därefter i strimlor som är ungefär lika tjocka som rigatonin
Ingredienser Portioner. 6 ca 500 g högrev 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 1 morot 1 palsternacka 3 msk olivolja 2 msk tomatpuré 1 tsk timjan 1 tsk rosmarin 2 lagerblad ca 400 g krossade tomater 5 dl vatten 3 msk kalvfond 1 citron salt och svartpeppar 6 port spaghetti Till servering buffelmozzarella grovhackad persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.