400 g
rigatoni 400 g kronärtskockor i olja 0,5 purjolök (det vita) 3 klyftor vitlök 2 dl matlagningsgrädde 3 msk god olivolja 3 msk smör 70 g spenat salt och peppar 4 msk valnötter persilja ev citron ev parmesan
Krämig fullkornsrispasta (glutenfri) medspenat, valnötteroch basilika. Rör om hela tiden och tillaga tills att äggen har börjat stelna men fortfarande behåller en viss krämighet
Allt som är krämigtochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt ochkrämigt slår det mesta
Blanda den kokta pastan med gräddsåsen och tillsätt riven parmesanost och sköljd spenat. Blanda om väl och smaka av och krydda ev mer med salt och peppar
Baddar ögat med silvervatten och pimpar även min ACV dryck med silver. Jag vaknade tvärt av att min Fitbit burrade så jag stängde av den med två fingerknackningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.