Garnera med färskriven parmesan och servera genast. Koka upp pastavatten med salt i en stor kastrull. Tillsätt köttfärsen och stek den ordentligt tillsammans med löken
Krydda med salt, peppar och rosmarin, och strö på lite färskriven parmesan precis före servering. Den här ragun som har blivit smaksatt med rödvin och rosmarin är perfekt en ruggig höstkväll som denna
Garnera med färskriven parmesan och servera genast. Koka upp pastavatten med salt i en stor kastrull. Tillsätt köttfärsen och stek den ordentligt tillsammans med löken
Servera med olivolja, den resterande salvian och rikligt med god riven parmesan. Igår fick jag ett mail från en foodie här i London som var väldigt glad för att hans kokbok hade kommit med som en av tio i en artikel i the Daily Telegraph med bra kokböcker att ge som julklappar
Garnera med färskriven parmesan och servera genast. Koka upp pastavatten med salt i en stor kastrull. Tillsätt köttfärsen och stek den ordentligt tillsammans med löken
Riv över rikligt medparmesan. Vi åt den här gången quinoa med granatäpplekärnor till. Sedan då det är dags så river du över parmesan och skjutsar in allt i ugnen
Och så behövde jag tömma mitt frysfack, så edamamebönorna fick också vara med. Det blir perfekt krispigt, nästan som knäckebröd, och så smakar det så gott då sesamfröna och parmesanen skapar symfoni tillsammans
Hyvla parmesanost runt och dra några varv med pepparkvarnen på toppen. Vissa rätter låter mer komplicerade än vad de är och det här är med allt säkerhet en sådan
20g riven parmesan. Placera potatisen med smör, svartpeppar och örtsalt i ugnen i 20 minuter. Grilla köttet i ca 8-10 minuter, låt den vila i ca 2 minuter, krydda med svartpeppar och örtsalt. När det är ca 5 minuter kvar, lägg den riven parmesanen ovanpå tomat och endive, ta ut potatisen, knuffa dem åt sidan, lägg grönsakerna bredvid, placera i ugnen igen
Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesanmed lite salt o lite peppar. Parmesan kex. 160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar. 60 g riven parmesan
Mosa till slät med stavmixer. Servera soppan och med varm MiFU på toppen och garnera med basilikan. Mät upp hälften av vattnet i en kastrull och värm upp
Klassiska skurna syltkakor helt enkelt toppademed lite florsockerglasyr. Detta var ett experiment på jobbet vi har odlat rödbetor med barnen och vi har kokat och stekt rödbetor och ville nu visa at
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.