ca 10-12 rabarberstjälkarsmör till formen1/2 dl strösocker1 tsk kanel1 ägg1,5 dl strösocker1,5 dl vetemjöl1/2 tsk bakpulver1 påse mandelspån1 dl kokande vattenSkiva rabarberna och lägg i en smord form
Smält smöret i en kastrull och låt svalna något. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och sikta ner i smeten och rör i det smälta smöret
100 g smör. 1100 g vit choklad. 12 ägg. 12 dl socker. 12 tsk vaniljsocker. 12 1/2 dl vetemjöl. 1ev. skal från en limeBlanda ägg, vaniljsocker och socker
Hej på er. Idag är det måndag och då tänkte jag att ni skulle få ett pajrecept, kanske något att svänga ihop till helgfikat eller som en mysig fika i veckan
Sommar, sommar och sol. Ljuvlig värme kräver ljuvliga bakverk. Gärna enkla som går att sväng ihop i en kastrull när man till exempel får oväntade gäster
Jag har firat min födelsedag nu i dagarna och då bjöd jag på den här kakan. Vi gillar inte vanliga, gräddiga, tårtor så jag brukar inte bjuda på det när jag har kalas
Gillar du bakverk med hasselnötter. Då är detta något för dig. En saftig hasselnötskaka och till det en läcker topping med Marabous chokladkaka Schweizernöt som också innehåller hasselnöt, kan det bli bättre än så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.