11 msk
kokos, rivenBotten: Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form med löstagbar kant, cirka 24 centimeter i diameter. Klipp ut ett runt papper av bakplåtspapper och lägg det i botten av formen.
1 Blanda
alla ingredienser till botten.
1 Häll
smeten i formen, jämna till ytan och sätt in formen i mitten av ugnen i 15–20 minuter. Ta ut kakan och låt den svalna.
1 Tryffeltopp:
Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädden och honungen. Tillsätt smöret och häll den varma blandningen över chokladen. Rör till en jämn tryffel.
1 Häll
tryffeln över kakan.
1 Garnera
kakan med grovt hackad Bounty och riven kokos. Låt kakan stå kallt över natten.
Häll smeten i en smord form med löstagbara kanter. Smält smöret, rör ut chokladen i det och blanda i. Pudra över florsocker med hjälp av en tesil och servera kladdkakan färska bär
Servera med vispad grädde eller vaniljglass. Hacka chokladen och häll ner den. Chokladkolakräm75 g smör0,5 dl socker0,5 dl sirap1 msk kakao1 tsk vaniljsocker1,5 dl grädde200 g choklad välj mjölkchoklad eller en mörk choklad om du föredrar det. 200 g choklad välj mjölkchoklad eller en mörk choklad om du föredrar det
Saftig, mjuk och ljuvlig vaniljkaka med blåbär. RECEPT PÅ VANILJKAKA MED MANDEL HITTAR DU HÄR. Rör smöret och socker med en elvisp tills det blir luftigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.