Har preciskommitin efter en härlig kvällspromenad utmed Getteröns badvikar, och man kan inte annat än säga att man har det såååå otroligtfintruntomkring oss nu
Lika delar hyvlad rabarber och tunt skivad fänkål med en citron-, dill- ochhonungsdressing. Men precis samma ingredienser med ett tillägg av ett fjärdedels sommarvitkålshuvud
De ska blilite brända och sjunka ihop. OCH NJUT. Den här kommer bli en sommarfavorit. Oj, här behöver niinte ens tveka, bland det godaste jag har ätit på länge
Vi bakade, eller snarare rörde ihop, vad som måste vara sommarens godaste och enklaste tårta. Det firades med presenter till frukost ochgrilladoxfilé med dijonnaiseoch en sallad enligt hennes önskemål på kvällen
Vilken helg det har varit – ön börjar leva upp nu efter en folktom vinter. Parkbänkarna ochlottkioskerna är utställda och folk äter mjukglass o njuter av sommarvärmen
Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Lägg rabarber och annanas i en smord form. Låt saften rinna av från ananasen. Smält smöret i en kastrull, lägg därefter i resten av ingrediensernaoch blanda till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.