Hälld över den uppskurna rabarbernoch gräddad i ugnen blir det alldeles underbart. En mycket enkel och snabb paj som blir ljuvligt knäckig – lika god att servera ljummen som kall
Nu är ju rabarbern som bäst och passa på att baka goda saker. Igår var vi på Donsö och mös med goda vänner, det var väldigt roligt att träffas och umgås lite med vänner man haft många år
Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Lägg rabarberoch annanas i en smord form. Smeten bres sedan ut på rabarberna/ananasen. Smält smöret i en kastrull, lägg därefter i resten av ingredienserna och blanda till en jämn smet
Sylten passar till plättar, pannkakor och även som fyllning i tårtor och andra bakverk. 200 g jordgubbar 200 g rabarber 400 g syltsocker Skär jordgubbar ochrabarber i skivor. Blanda dem med socker i en kastrull och låt koka under omrörning i 5. 200 g rabarber
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.