En god och enkel frostingmed cream cheese (naturell färskost) och smak av vanilj, som är supersmidig att ta till när man ska dekorera cupcakes eller kakor
Vispa oljan med muscovado- och råsocker någon minut i en bunke. Lägg frön och resten av ingredienserna till frostingen i en bunke och vispa väl till en fluffig smet
De här söta cupcakesen hade vi med oss hem till ett par vänner och deras nya bebis igår. I alla fall så är det den här frostingen som jag vill tipsa om
Den här frostingen måste vara det bästa som hänt på länge (Browned butter frosting). Frostingen har en bas av brynt smör och får den där knäckiga/karamelliserade smaken
Jag brukar spara en gnutta glasyr i bunken så att jag kan mumsa i mig den direkt med en sked. För ett tag sedan när vi skördade våra rödbetor så bakade jag denna härliga rödbetskaka
Jag blev nöjd med resultatet så jag delar med mig av det. Jag har sett diverse recept på rödbetskaka så jag har blivit nyfiken och har slängt ihop en egen variant
Vispa oljan med farinsocker, muscovado- och råsocker någon minut i en bunke. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten tillsammans med rödbetorna
Koka upp grädde, philadelphiaost, lättströ tillsammans med t. Denna "pannacotta-frosting" häller du sedan över dina cupcakes och ställer in dem i kylen i minst en halvtimme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.