Rödbetskakamed valnötter och choklad. Den här rödbetskakan har jag länge gått och tänkt på…Jag åt en jättegod rödbetskakamed valnötter på ett cafe vid st eriksplan i våras
Smält smör och blanda med de torra ingredienserna, rödbetsblandningen, hackad choklad och ägg. Mixa de kokta rödbetorna och blanda sedan ihop med Valnötsmjölet
Blanda i choklad, rödbetor, olja, vaniljsocker och till sist mjölet blandat med bakpulvret. Mitt misstag jag gjorde med den här kakan var att jag lät den stå inne för länge så mitt tips till dig är att ta ut den ur ugnen när stickan är riktigt kladdig
Svaret stavas kokta och puréade rödbetor i kombination med rapsolja och högkvalitativ choklad. Nu finns den inte längre i butikerna, numret av Journal Chocolat med mina recept, och jag firar av och tackar för mig genom att bjussa på ett av mina favoritrecept som jag skapade för dem
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Har sett på väderappen att från och med imorgon ska vädret bli lite sämre jämfört med sommarvärmen vi haft senaste veckan så idag gäller de att passa på o njuta av de fina vädret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.