Häll socker och vatten i en kastrull, koka upp påmedelhög värme och låt sockret lösas upp. Har du ingen stektermometer så släpp ner en brödbit i oljan - om det omedelbart bildas bubblor runt brödbiten är oljan varm nog
Grilla/stek halloumin under tiden. Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Bred ut salladenpå tallrik. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
Just nu gör jag mycket salladermed rödkål i. Servera dem med vispad grädde och färska bär eller sylt. Ikväll blev det salladpå strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
Blanda dressingen i en skål och häll över broccoli/lök/äpplen, blanda ordentligt. Salladen håller sig ca 2 dagar, sen börjar rödlöken se tråkig ut och äpplena mjuknar. 1 msk italiensk salladskrydda
Inlägget Salladmed vattenmelon, valnötter, bär och feta dök först upp på Clean Eating by Annika. En fräsch sallad är alltid ett träffsäkert kort så här på sommaren
Krydda med salt och peppar. Rödbetor / Polkabetor. Passa på att frossa på svenska rotfrukter. Ugnsrosta rotfrukterna blanda ner strimlad salladslök, hackad persilja och ringla över en god dressing
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Ett väldigt fint salladsalternativ att ha medpå julbordet om du frågar mig. Stek stedan svartkålsbladen i kokosolja påmedelvärme tills dom fått lite färg och blivit krispiga
Mixa äggulor och olja (du måste ha samma temperatur på äggulorna och oljan) kraftigt till en majonnäs och smaksätt med senap, vinäger, pressad vitlök, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.