Strimla baconet och bryn det tillsammans med vitlök ochröd lök. Tomater, lök och vitlök blandades med spenatoch jag använde Kabanoss och slantade i några Korvish svartpeppar men det går bra med vilken korv som helst
Kvällen bjöd på en kycklingrätt som jag hittat på nätet, men kommer inte ihåg var. Att rätten dessutom var väldigt enkel att fixa till och skötte sig själv i ugnen, var jag väldigt tacksam över Det har verkligen varit en riktigt lugn dag här hemma
”Bara du kan bli till dig av en ynka deg mamma” säger ofta mina barn och jag borde tycka deras ord är hårda men jag hör stoltheten i deras ton och det värmer i hjärtat
Skumma ytan = ta bort den hinna som bildas. Var det någon som nämnde närodlat. annars kan den behöva koka en stund till eller så kan man behöva tillsätta lite röd melatin (hur mycket och hur du gör står på förpackningen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.