Blanda snabbt ihop alla ingredienser till pajdegen. Låt vila i kylen i ca 1 timme. Kavla sedan ut degen så att den passar i en pajform som är ca 20 cm i diameter, eller i en stekpanna av gjutjärn om man inte har någon form
Blanda snabbt ihop alla ingredienser till pajdegen. Låt vila i kylen i ca 1 timme. Kavla sedan ut degen så att den passar i en pajform som är ca 20 cm i diameter, eller i en stekpanna av gjutjärn om man inte har någon form
Tekakor är gott som variation till allt surdegsbröd vi äter till frukost och lunch. Genom att byta ut en del av vetemjölet mot fullkornsdinkel blir brödet lite nyttigare och lite mer mättande
Här kommer ett förslag till en god frukost som både mättar och går fort att göra. En del tycker inte att man blir så mätt på gröt men då kan man ta en frukt till eller komplettera med ett kokt ägg (2pp)
Råarivna rödbetor är väldigt gott och krispigt. Kombinationen med hummus är spännande. Jag åt några liknande rullar på flygplatsen i Paris nyligen och jag tyckte att de var så goda att jag försökte återskapa receptet när jag kom hem
Gör skåror i falukorven - dock inte ända ner. Lägg i äppleklyftorna o löken i skårorna. Bred över senap o ketchup o strö över lite ost för gratineringens skull o in i mitten av ugnen på 200 graders värme i 30 minuter
. HÄROM DAGEN STOD jag plötsligt med en nästan full liter filmjölk som närmade sig sin levnads slut. Eftersom jag inte kände för att klunka i mig alltihop bara för att så fick det bli en långpannekaka istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.