Hallå!
Jag är en matglad paleo-entusiast som skapar egna recept samt delar andras. Följ mig om ni vill ha kontinuerlig inspiration och nyttiga recepttips!
/C
Denna rätt blev vi bjudna på hos några vänner och såklart så ber man om receptet om något man blir bjuden på är gott och detta recept kommer garanterat bli en återkommande favorit
Ska visa resultat sedan men nu till något annat, här kommer receptpå en ljummen kycklingrätt, passar bra i värmen och inte allt för mycket jobb att slänga ihop
Tanken var att lägga ut lite semesterbilder nu men jag började kolla på en deckare så det får bli en annan dag men ett middagstips får ni, det här är ju ändå en matblogg
Recept. Ta upp laxbitarna ur lagen och lägg upp på ett fat. Sätt ugnen på 200 grader. 1. 2. Lax. Ta bort ev skinn från laxen och skär den i 4 portionsbitar
Lägg upp på tallrik och lägg svampblandningen över och rikligt med hyvlad parmesan. Bryn kycklingen i lite smör i en annan stekpanna och häll på lite vatten, vin och fond och låt koka i ca 10 min
Hon är minst sagt missnöjd över att behöva ha trosor på sig. Ingredienser. 500 g blandfärsen klick smör1 gul lök2 stora morötter½ dl röda linser3 msk chilisås1 liten burk majs6 dl vatten1 köttbuljongtärning1 dl vispgrädde2 tsk paprikapulver1 tsk oreganoen näve hackad färsk (eller fryst) persiljasalt, svartpeppar och lite chilipulverGör så här
(Tänk på att fetaost är salt). Hustrun är ute på annat och 16-åringen är mycket för stor för att äta middag med sin gamla pappa. Sätt ugnen på 175 grader
Fast Pulled Chicken var absolut inget fel på och smaken var toppen. Men jag gillar när köttet blir så där mört så det bara faller isär… Det gjorde kycklings också fast inte alls på samma sätt som köttet gör