Ladda bakmaskinen med ovanstående ingredienseroch kör normalprogram. Knåda degen och forma till en limpa som läggs på plåt (smord eller bakplåtspapper) eller lägg i en smord avlång brödform
Häll ingrediensernaiordningen ovan. Morotsbröd tillbakmaskinen, 900 gram. 520 g siktatdinkelmjöl. 70 g rivna morötter. Tillminmaskin (Centurion XBM-1129) är inställningen standard, 900 g, ljus skorpa. Tar 3 timmaroch sedan kan vi njuta av nybakat bröd. 520 g siktatdinkelmjöl. 70 g rivna morötter
Tillsätt de båda mjölsorterna, saltet ochlingonsylten. Välj program och starta,. Det är viktigt att jästen inte kommer i kontakt med vattnet förrän knådningen påbörjats
Lägg i alla ingredienseri den ordning de står iingredienslistai degbunken. Det viktiga är att torrjästen inte kommer i kontakt med vattnet innanmaskinen startas
Ni får testa vad som är bäst på er bakmaskin. Häll iingrediensernai den ordning dom står, jag häller alltidi oljan först så att den smörjer paddlarna, dom lossar lättare då
Välj program på bakmaskinen. Tillsätt vetemjöl, havregryn, salt och olja. Häll i torrjästen så att den hamnar längs degskålens kant eller i ett hörn av skålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.