Bakmaskin

Bakmaskin

Lingonbröd, bakmaskin

Lingonbröd, bakmaskin

Häll först i de blöta ingredienserna i degblandaren och sedan de torra. Kör i gång på maskinens standardprogram eller programt för ljustbröd
Grahamsbröd (bakmaskin)

Grahamsbröd (bakmaskin)

Häll i allt i degskålen och starta maskinen på ett standardprogram. 5 dl vetemjöl. 2 dl grahamsmjöl. 1 dl solrosfrön
Råg och sesambröd i bakmaskin

Råg och sesambröd i bakmaskin

Sätt bakmaskinen på program grovt bröd med vikt ca 700 g. Blanda alla ingredienser i den ordning som dom står i listan direkt i bakbunken

Vörtbröd i bakmaskin

Följ instruktionerna till din maskin. Jag värmer vätskan lite och häller i allt enligt listan. Program bas/normalt
Ljust solrosbröd till bakmaskin

Ljust solrosbröd till bakmaskin

Häll ingredienserna i ovanstående ordning i bakmaskinen. Program. French. 1 tsk torrjäst. 5 dl rågsikt. 3 dl vetemjöl
Saftigt bröd bakat i bakmaskinen

Saftigt bröd bakat i bakmaskinen

Saftig limpa. 3 dl vatten. 1 dl lingonsylt. 1 msk rapsolja eko. 1 msk mörk sirap. 0. 5 dl eko linfrön. 5 dl eko rågsikt
Julitabröd (bakmaskin)

Julitabröd (bakmaskin)

Ladda bakmaskinen med ovanstående ingredienser och kör normalprogram. Ingrediensernas ordning är viktig om bakmaskinen sätts på timer