Häll blomkålsbuketterna i en smord eldfast form. »Vi köper allt mer frukt och grönt. Uppgifterna kommer från den ideellaorganisationen Svensk mat- och miljöinformationshemsida och jag kan inte annat än undra hur de siffrorna ser ut idag
Spritsa på toppingen och garnera med jordgubbar och krossade turkisk peppar. färska jordgubbar. I lördags hade vi goda vänner på besök och då bjöds på följande meny
Här får ni recept på de två nya tilltuggen jag gjordei år. Jag brukar se till så att det finnsrätter som är förrätter, varmrätter, mellanrätter och så en efterrätt
Efter en veckas tryckkokande kan jag konstatera att vad man än slänger i den fatastiskatingesten resulterar det i en vällagad, välsmakande och väldoftande maträtt
Vi är inteprecis Sturebys makarna Weibull, Lisa och jag. Nä, i trädgården är vi nybörjare. Äppelträdet börjar se bra ut, men plommonträdet har viinteriktigt kontroll över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.