4 500 g räkor med skal (färska eller frysta, tinade) 1 minibaguette 3 msk majonnäs eller räkmajonnäs (se länk i texten, punkt 4) 3 msk finskuren gräslök 1/2 tsk finrivet citronskal 2 tsk färskpressad citronjuice 80 g löjrom (alt. röd stenbitsrom eller tångkaviar) 1 krm salt Dillolja 1 kruka dill 1 dl neutral rapsolja Till garnering ruccola dill Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ner med det i en burk och ställ det mörkt så det behåller sin fina gröna färg. Fyll upp med olivoljan. Nu när dillkronorna står höga och doftar förföriskt så kan man göra denna goda olja av de som finns kvar efter kräftskivan
Häll upp moussen i glas och dekorera meddillolja, sikrom och räkor. "Torr, mycket frisk, aromatisk smak med inslag av nässlor, passionsfrukt, krusbär, kiwi och citron
Servera med en laxskiva, kaviar, dilloljaoch stekt grovt rågbröd. Påsken är en högtid där man ofta äter tillsammans med nära och kära och vad är då bättre en mat som kan förberedas så man kan umgås med sina gäster
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.