Skär gurkan på längden i fyra bitar. Skrapa bort kärnorna med en sked. Skär resten i små tärningar, blanda med citronsaft, vinäger, strösocker och salt och låt stå en stund
Skär oxfilén tunt med en vass kniv. Skala och hacka löken och klipp gräslöken. Stek eller rosta brödet. Lägg köttet på brödet och klicka på lite löjrom i mitten
Om några minuter är det middag. Solen har visat sig mest hela dagen. Här har det badats, motionerats, solats och avnjutits sillunch med iskall dryck under markisen nere vid poolen
Underbar förrätt. 4 pers. 8 körsbärstomater på kvist. pilgrimsmusslor hur många ni nu vill ha. prosciutto (halverade), olivolja (extra Virgin), 3 msk smör, 2 vitlöksklyftor (finhackade), 1 msk rivet skal & 1 msk saft från 1 citron, 1 handfull persilja (finhackad), några blad rucola, salt och peppar
Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja