Häll av räkorna och låt all vätska droppa bort ordentligt (man kan krama ur dem lätt). Smaksätt med flingsalt, svartpeppar och några droppar citronsaft
Servera räkorna med de båda såserna, bröd och ost. Mosa tillsammans med citronsaft. Rör i crème fraiche. Dela chilin och skär bort kärnor och innerväggar
Lägg upp räkornai en skål eller liten räklåda i trä. Vispa majonnäs och crème fraichei en skål. Tillsättrivenvitlök, kajennpeppar, smulad saffran, salt och peppar
En enda smet, ändå blir resultatet en kaka med tvålager. Ett undre krämigtskikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
(Ev två tunt skivadevitlöksklyftor). Men nu har jag i alla fall fräst på räkortill en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.