Bara för att jag bor i Italien innebär det inte att jag endast lagar italiensk mat. Jag tar inspiration från många olika platser i världen och komponerar oftast ihop en mix av alla källor i mina recept
Crostini med olika fyllningar är en av mina favoritsnittar. Dels för att man kan förbereda både själva brödet och fyllningarna och sedan bara montera ihop dem innan servering, och dels för att det går att variera i all oändlighet
Mellomood. Här kommer då näst sista mellomacka. Andra chansenskulleha betytt en ny chans för en redan återskapad macka men jag hade ju huvudet fullt av idéer så det blev så klart en ny macka
På bara lite över en timme kan man få ihop bakad potatis och två olika röror att fylla dem med, den större delen av tiden är dessutom bara att vänta på att potatisen blir klar – så då kan man spela lite kort eller se på tv under tiden
Jag är väldigt förtjust i varma mackor och får starka barndomsminnen av formfranska med banan, ketchup och ost som gräddats frasiga i ugnen och åts med stora glas mjölk till
Blanda majonnäs, kesella, gurka, curry och brun farin. Bred blandningen på underdelen av brödet. Lägg därefter på salladen, tomatskivorna, lökskivorna och köttet
Jag rörde ihop en teriyakisås som jag använde som marinad till kycklingen. Kycklingen stektes och blev sedan en god fyllning tillsammans med grönsaker som serverades i baguetter
Sköna söndag. Max kompis från Vindeln har kommit och ska hänga med oss några dagar. Cicci och jag spenderar dagen med att se Svartsjön och mumsa på dessa goda baguetter