Idagfick jag hem min dotter ifrånArgentina där hon gått i skola det sista halvåret. Hon fick önska sig mat som hon saknat där och då blev det färska räkor och kräftor med aioli
Plötsligt händer det. Hodeladdihodeladdi. Det blev förstås räkor, hembrygd öl och barkis. För när man villfira att ens skrangliga, spökvita kropp för årets första gång träffas av lite äkta sol (och inte den man köper på solariet för sextio spänn kvarten), då passar räkor bäst
Onsdag, lill lördag (lill-lördag, lillelördag - vad säger man. ) dagen till ära. Är det någon som "firar" denna dag lite extra och unnar sig något över det vanliga
Vi var lika nöjda med vår mat alla fyra och lär säkert hamna där många gånger till. Tack för alla finahälsningar på min födelsedag igår, vilkenuppvaktning - inteilla
Först låg den i frysen i Dalsland i någon vecka, sen fraktades den hem i kylbag och hamnadei vår stugas frys i några månader, för att slutligenhamnai frysen i stan
Avslutar med en bild på svägerskan och mig, när visitter och jäser i solen nere ihamnen. Jag tror nog kanske, eventuellt, om vi har tur, att sommarvädret kan vara på väg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.