Ta ut pajen från ugnen och servera den varm till en grönsallad. Stek dem i väl uppvärmd olja sänk därefter värmen och fräs i ca 5 minuter på medelhög värme för att få en fin färg. Grädda i en uppvärmd ugn på 200° C i ca 35 minuter och tills potatisen fått lite färg. 5 g. 5 L
Bryt massan med en kniv eller ballongvisp så att den delar sig i centimeterstora kuber. Så här gör du. Fånga upp ostmassan med en trådsil och lägg den i ett durkslag
Ja ungefär, det blir ändå lite olika varje gång när man smakar av och tillsätter, smakar av och tillsätter lite till… och smaken är ju som baken så gör efter din egen
14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Den färdiga rårakan ska vara gyllenbrun och alldeles frasig. Slottstek – Gör enligt Katarinas underbara recept Råraka Ingredienser 8 potatisar 2 ägg ¾ tsk salt Tillbehör 1, somdengörs av Calle i ”Vår tid är nu” gräddfil finhackad rödlök rårörda lingon Tillbehör 2, husman enligt Tore Wretman knaperstekt fläsk rårörda lingon Tillbehör 3, lyxvarianten löjrom gräddil finhackad rödlök Gör så här Skala och riv potatisen grovt
Jag funderar på att baka en Lussekatter som alla andra har bakat just nu men jag kommer inte fram till de hehe eftersom mitt hjärta är stoppa till den här Croissant
Det smakade godare än dagen innan så en torr lasagne går att rädda. Han kommer med glädje äta lasagnen i matlåda både i morgon och på fredag för det räcker resterna till
Läs mina tips nedan. Gör man den på rätt sätt blir chiagröten krämig och god men använder man till exempel en vattnig och tråkig mjölk kommer din chiagröt också att smaka tråkigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.