Dessa delikata, mozzarellafyllda, quinoabollar är en av alla nya maträtter som vi har testat i år. Detta beror på att vi, i likhet med de flesta andra, är ganska konservativa med vad som hamnar på julbordet, och vi är nöjda med att fortsätta äta den julmat som vi brukar äta
Vid det här laget vet ni att vi är på ständig jakt efter vegetariska biffar och bollar, med god smak och bra konsistens (sådant som inte trillar isär om man tittar på dem
Sätt även in tomaterna med lite olivolja på, i ugnen och låt rosta tills de får lite färg. Häll av och mixa slät med mixerstav tillsammans med smöret, smaka av med salt, peppar och smoked paprika
Täck allt med vatten och lägg i hönsbuljongen koka upp och vänta tills allt är färdig kokt. Tillsätt resten av ingredienserna red av med ett ljust rednings mjöl ifall ni vill att såsen ska bli tjockare
Til detta gjorde jag en sötpotatispurémed en massa grädda och smör. Salta och peppra ankbrösten och lägg dem med skinnsidan ner i en ordentligt varm stekpanna
Mixa potatisen med stavmixer till en slät konsistens och späd eventuellt med kokgrädden. Lägg upp fisk, sötpotatispuré, potatis och sparris på varma tallrikar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.