Koka upp vatten med salt och lägg i broccolin. Glutenfri pajdeg med ägg. Jag ääääääääälskar getost, asså älskar älskar, särskilt när den är varm och smältig, och jag har såå länge velat prova detta receptet
Häll över såsen, och avsluta med att smula över resten av getosten. Krydda med salt och peppar. Om såsen blir för tjock, späd med det sparade pastavattnet
Blanda ihop svampen med smulad getost, bacon och strimlade soltorkadetomater. Vi har rätt mycket torkad blandsvamp i våra gömmor och varför inte göra en svamppaj medMedelhavs-touch
Arbeta färsen smidig med pressad vitlök, salt och peppar. rejält med klippt, finhackad timjan. Bred över ajvar, smula över feta, fördela tomaterna, och strö över oregano och hackad timjan
Den här getostlasagnen är hämtad ur boken men jag tyckte att det blev för lite fyllning så jag fyllde på med rivna morötter, lite extra grädde och så rikligt med färsk basilika (Sara använder torkad)
Detta är säkert en vanlig kombination för många, men för oss var det nytt och alla tyckte det var en fantastisk förrätt, så jag vill verkligen dela med mig av den
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
I medtomaternaoch persiljan. På med en klick smör och bryn med löken. Det här är egentligen Ernsts pajrecept som jag gjort om lite och tagit bort pajskalet på
Två ingredienser och ett moment, perfekt för snabba middagar. Mixa 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater. LCHF, Såser, röror och marinader 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater
Blanda cream fraiche, ost, finstrimlade soltorkadetomateroch örtkryddor. Soltorkadetomater konserverade i olja ligger inte för mig, jag föredrar dem naturella vakuumförpackade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.