Ingredienser Portioner: 4 75 g gorgonzola 3 stora tortillabröd 8 tunna skivor salami 8 skivor ost (t ex grevé) 2 selleristjälkar ca 20 svarta oliver Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!
Det blev en baguette fylld med tomat, mozzarella, basilika, olivolja och svartpeppar. Jag var så mätt igår efter lunchen och allt godisätande på jobbet så jag var inte speciellt hungrig när jag kom hem
Det recept som valdes från kokboken denna kväll varKycklingfilé från Raskarum meditalienskfyllningKycklingfiléerna köptes faktiskt på Raskarum och var de absolut största filéer jag någonsin sett
Rör i persilja och smaka av med ev mer salt och peppar. 2 pers. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja
Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.