Rostadpaprika får en sån god och lite söt smak ochgetosten gör den krämig och god. Tillsätt paprikanoch parmesanen och rör om tills parmesanen har smält
Strö genast över paprikapulveroch salt och rör om lite så att alla kikärtor täcks. Byt till exempel ut det rökta paprikapulvret mot vitlökspulver, italiensk salladskrydda, chilipulver eller garam masala
Tärna getostenoch grovhacka hasselnötterna. Skala och skär sötpotatisen i kuber. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Toppa med smulad getostochhonungsrostade valnötter. Skala rödbetorna och skär i klyftor. Lägg dem på en plåt och tillsätt timjan, olja samt salt och peppar efter smak
röbetor som jag delade i bitar och skar getost över, detta gratinerades innan servering. Ett lite annorlunda inlägg, lite tips och inspiration förhoppningsvis
Jag ville först testa med bara paprikaoch fänkål och tänkte att blir det en "tråksoppa" så tippar jag i passerade tomater för tomatsoppa blir alltid gott
Rostade kikärter med vitlök, chili ochpaprika. Jag vill tipsa om detta superenkla snack att bjuda på på festen eller grillningen i stället för chips och nötter
Jag rostade dem på hög värme och skakade pannan regelbundet för att de inte skulle brännas. Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja ochpaprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.