Riv osten och blanda med turkisk yoghurt. Pressa ner lite vitlök och smaka av med salt och peppar. Parmesancremé är gott till exempelvis rostade rotfrukter, en kött bit eller till pasta
Om ytan är torr kan du pensla med vatten. DET VAR PUMPERNICKEL BRÖDET. Jag bakade ofta Pumpernickel under 80-talet men sedan blev jag trött på brödet och slarvade bort receptet. När jag gick igenom min systers bakpärm där hon samlat brödrecept från 70 och 80 talen hittade jag ett papper med min handstil. Olja 2 avlånga formar och fyll dem med deg. Grädda med 125 graders ugn i 10 - 12 timmar
Deras Pumpernickel är jättegod, och hela den receptboken är full med fantastiskt goda recept. Jag startade med Riddarbageriets recept, men sedan var jag naturligtvis tvungen att göra min egen version
Koka potatisen med skalet på. Lägg tantröra på 4 bitar pumpernickel och garnera med rödlök, rom och lägg en dillkvist överst. 1 pumpernickel, runt. 150 g kallrökt lax 1 ättiksgurka 2 potatisar 2 ägg, hårdkokta 0,5 kruka gräslök 0,5 dl crème fraiche 4 msk majonnäs 1 nypa salt 1 krm vitpeppar 1 pumpernickel, runt
Torskrygg medparmesancreme o baconströssel. smaka av med salt och peppar. Servera fisken medparmesancremen, bacon, strimlad paprika, morötter, pressad potatis
Hetta upp en stekpanna med smör och lägg i kycklingen, rör om och låt steka några minuter. ÖrthackGrovhacka timjan och persilja just innan servering och toppa grytan och var portion med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.