RECEPT & FOTO JillWallentin. Det här är så gott och nyttigt så man nästan blir tårögd. Fantastiskaasiatiska smaker av ingefära, vitlök och chilitillsammans med den syrligalimeaiolin är magi för smaklökarna
-) Och resultatet. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. -). Redan vidniotiden på morgonen åkte grisenini ugnen och där fick den stå i nästan niotimmar
Vi valde att använda vår favorit-barbequesås och det blev väldigt gott. Kvällens middagigår bestod av pulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat ipitabröd
Ser fram emot nästa spelkväll med familjenBilling-Torstensson. Jag har ett gäng maträtter och bakverk på en lista som jag tänker att jag ska laga någon gång
Pulled pork är väldigt populärt just nu men något jag sett mer och mer på sistone är pulled beef. Pulled beef är samma sak som pulled pork men med nötkött istället för fläskkött
Gnidin köttet både på ovan- och nedansidan med marinaden och lägg i en ungssäker form. Man har ju hört talas om Pulled Pork från amerika, men hade nötkött på frysen så gjorde det istället och det blev superbra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.