Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
På den tiden var jag inte så haj på det här med att anteckna vad jag gjorde när jag lagade eller bakade, så jag hade inga exakta mått på den men la upp ett ungefärligt recept ändå
Mixa den frysa bananen med din kokosgrädde. Serve immediately. Idag har jag suttit och jobbat med plocksidor hela dagen förutom på lunchen då jag satsade på 50 minuter svettig cardio
Vill du testa till söndagsfikat delar jag med mig av receptet nedan. Krydda äpplena med kanel. Krydda på med mer kanel om du, som jag, gillar kanelsmak
Gjorde både utan och några med mandelmassa (snurrarna har), gjorde även det själv. Forma bullarna som ni vill, jag började med att göra vanliga snurror fyllda med mandelmassa och fortsatte sedan med vanliga lussebullar utan mandelmassfyllning
Dom här nypontunnbröden är en himmelsk variant på dessa med ungefär samma bas. Dessutom innehåller nyponskalsmjöl rejält med vitaminer (framförallt C-vitamin), mineraler och antioxidanter – underbart
Detta är ett #ÖNSKEINLÄGG med följande tema. Blanda chiafröna med vattnet, rör om. Blanda sedan ihop chiafrön med kokosoljan, dom torra ingredienserna och mjölken till en jämn deg i en skål
4 msk jordnötssmör (välj ett utan socker, med endast jordnötter + salt. Häll över smeten i en burk klädd med bakplåtspapper och låt stå i kylskåp eller frys 1 - 2 timmar eller tills den stelnat. 4 msk jordnötssmör (välj ett utan socker, med endast jordnötter + salt
Påskmust vid kassorna på Ica, tidningar med bilder på goda påsktårtor, påskägg fulla med godis. chokladbräck rocky road style och chokladbräck med mandel, bovetepuffar, gojibär och kakaonibbs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.